Familia politistului impuscat in cap vrea sa fie tratat la o clinica din strainatate: "Va ramane cu defect, posibil paralizat pe stanga si sa nu mai poata vorbi"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 08:43
84 citiri
Bogdan Dumitrescu, ofiter in cadrul SCCO Olt, a fost impuscat in cap de iubita sa pe data de 31 ianuarie 2018 si a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean din Craiova. Medicii l-au operat de trei ori, iar starea lui in momentul de fata este stabila. Familia politistului impuscat in cap de prietena sa a cerut ca acesta sa fie transferat la o clinica din strainatate. "Este stabilizat, iar familia face demersuri sa-l trimita undeva, daca se poate, in strainatate. Respira ventilat, este ajutat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.