Fondatorul Facultatii de Drept din Craiova a incetat din viata: "A publicat peste 70 de lucrari stiintifice si numeroase studii de specialitate dedicate problemelor dreptului"

Sursa: Adevarul
Sambata, 17 Martie 2018, ora 10:31
132 citiri
Profesorul universitar Ion Dogaru, fondatorul Facultatii de Drept a Universitatii din Craiova, a incetat din viata, ieri, 16 martie 2018, la varsta de 83 de ani. Fondatorul Facultatii de Drept din Craiova a lasat in urma o impresionanta colectie de lucrari in domeniul dreptului civil si nu numai, rezultat al vastei experiente profesionale. Ion Dogaru a incetat din viata pe data de 16 martie 2018 la varsta de 83 de ani. "Academia de Stiinte Juridice din Romania anunta cu profunda durere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.