Fotbalist in viata de zi cu zi, spargator de banci in concediu. Bunica hotului: "Daca avea el 7.800 de euro, imi mai cerea mie bani de fiecare data cand luam pensia?"

Sursa: Adevarul
Luni, 14 Decembrie 2015, ora 17:19
246 citiri
Robert Cristian Dabuleanu (23 de ani) a fost retinut luni de oamenii legii in comuna doljeana Malu Mare si este acuzat de jaf armat si talharie in forma agravanta. Tanarul ar fi jefuit o banca din Austria, de unde ar fi luat 7.800 de euro. Rudele lui Robert Cristian Dabuleanu nu cred insa ca acesta a fost in stare sa jefuiasca o banca.
"Este adevarat ca a plecat in Austria, dar s-a dus acolo sa se plimbe. El nu avea pistol, iar eu cred ca altii au facut fapta si acum dau vina pe el. Au venit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.