FOTO Asfalt pe o treime dintr-o strada de un kilometru: "Este bataie de joc. Asfalt pe 300 de metri, pamant pe inca 300 de metri, restul beton"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 Ianuarie 2018, ora 17:22
142 citiri
O strada din Craiova, care masoara un kilometru, are parte de doua tipuri de asfalt, dar si de pamant. Angajatii Primariei au rebailitat 300 de metri, iar 300 de metri au ramas de pamant; restul este beton din perioada anilor '80. Oamenii nu inteleg cum s-a facut lucrarea in zona si sustin ca au asteaptat timp 20 de ani ca strada Fantana Popopa din Craiova sa fie reabilitata, insa acum cred ca este vorba desprea rea-vointa din partea autoritatilor. Localnicii nu inteleg cum au putut sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.