FOTO Asistatii sociali cu vile si masini de lux din Sadova, executati silit. Romii au obtinut ilegal bani de la stat: "Nu avem unde sa muncim. Stam la poarta si vorbim toata ziua"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 13:56
168 citiri
450 de familii din comuna doljeana Sadova primesc in acest moment bani de la stat. Printre beneficiari sunt si persoane care si-au ridicat cate o vila impunatoare si recunosc ca au obtinut ilegal ajutoare sociale. Gheorghe Stirbu, in varsta de 58 de ani, a fost descoperit in urma unui control cu o mica avere in cont. Barbatul a reusit sa puna deoparte suma de 5000 de euro. "Suma respectiva era pentru constructia unei case, insa inspectorii care au venit in control nu m-au crezut si mi-au taiat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.