FOTO Cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat dupa 100 de ani de la inaugurare. Primarul Craiovei: "In trei luni se va termina licitatia"

Sursa: Adevarul
Marti, 31 Martie 2015, ora 08:17
161 citiri
Primaria Craiova a facut un proiect european si a obtinut suma de 11 milioane de euro, banii necesari pentru reabilitarea parcului "Nicolae Romanescu". "In trei luni se va termina licitatia pentru refacerea parcului din Craiova. O sa fie montati stalpi de iluminat exact ca in anul 1900, iar gardul va fi din fier forjat. Aleile vor fi asfaltate cu piatra cubica sau granit. Podul este la ora actuala intr-o stare de degradare avansata si va fi reabilitat. Vom monta camera video peste tot. Trebuie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.