FOTO Clasic romanesc: terenul de sport si pista de biciclete construite pe malul Dunarii sunt complet sub ape. Cetatenii: "Bani cheltuiti degeaba"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 Martie 2018, ora 07:05
104 citiri
In orasul Calafat (judetul Dolj) a fost construit un teren de sport si o pista de biciclete pe malul Dunarii, la cativa metri de apa, intr-o zona inundabila. Acum sunt complet sub ape, iar oamenii sunt convinsi ca autoritatile nu s-au gandit absolut deloc in momentul in care au realizat astfel de investitii. Terenul de sport a fost construit pe malul Dunarii in anul 2017, iar la cateva luni in zona a aparut si o pista de biciclete. Investitiile realizate sunt acum complet sub ape, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.