FOTO Cum ajung agricultorii din Dolj sa-si arunce la gunoi zeci de tone de varza: "Samsarii vor totul la un pret de nimic"

Sursa: Adevarul
Sambata, 23 Decembrie 2017, ora 13:49
95 citiri
Zeci de tone de varza se strica in fiecare an pe campurile din comuna doljeana Motatei. Agricultorii sustin ca nu au unde sa isi vanda marfa, pentru ca pietele sunt pline de samsari care vor sa cumpere de la ei produsele la un pret de nimic. Fermierii din comuna doljeana Motatei sunt convinsi ca daca in zona ar exista depozite unde sa pastreze marfa nu ar fi nevoiti sa abandoneze renumita varza pe camp. Oamenii se plang ca nu au reusit sa valorifice recolta anul acesta, iar o parte s-a stricat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.