FOTO Cum se elibereaza retetele medicale la Craiova: nestampilate si neparafate. "Doctorul care emite astfel de acte nu-si respecta pacientul"

Sursa: Adevarul
Marti, 11 Septembrie 2018, ora 13:44
902 citiri
Pacientii care primesc retete nestampilate si neparafate risca sa nu-si poata deconta banii pe perioada spitalizarii. La Spitalul Judetean din Craiova au fost intalnite mai multe astfel de situatii, fapt care a atras comentarii inclusiv din partea ministrului Sanatatii. Conform legii, pacientii internati in spitalele din Romania nu mai sunt nevoiti sa scoata bani din buzunar pe perioada spitalizarii. Daca unitatea sanitara nu are un anume medicament, se poate elibera o reteta, pacientul isi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.