FOTO Drumul national al groazei de langa Craiova. "Cand trec pe aici cu copiii, le spun sa inchida ochii, sa nu se sperie"

Sursa: Adevarul
Joi, 11 Aprilie 2019, ora 12:44
342 citiri
Oficial, DN 55 Craiova-Bechet este in reabilitare din iulie 2015. Tot oficial, din august 2016, se munceste la consolidarea unui pod situat in localitatea Malu Mare. Lucrarea trebuia finalizata inca de acum 2 ani, dar autoritatile doljene sustin ca lipsa banilor a dus la stagnarea lucrarilor. Drumul National 55 Craiova - Bechet a devenit pentru soferi un drum de cosmar. Cele mai mari probleme sunt la kilometrul 11, in zona podului de peste paraul Valea Ilenei, din comuna doljeana Malu Mare, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.