FOTO Gazonul de pe stadionul "Ion Oblemenco" a fost impartit fostilor jucatori de legenda ai Unversitatii Craiova. Sorin Cirtu: "Un ultim trofeu"

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Mai 2015, ora 16:45
171 citiri
Noul stadion din Craiova va avea o capacitate de 30.854 de locuri, 624 de locuri pentru presa si 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati. Suprafata terenului va fi de aproximativ 76.000 de mp, iar constructia va fi P+4 si va avea o inaltime maxima de 64 de metri.
Fostii jucatori ai Universitatii Craiova au putut lua acasa bucati din gazonul stadionului "Ion Oblemenco". "Este o amintire frumoase. Ca un ultim trofeu si este un gest frumos plin de semnificatie. Nu imi pare rau ca se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.