FOTO In patria rosilor, localitatea olteana Izbiceni, se vand la supermarket tomate importate din Spania. Agricultor: "Situatia este foarte jenanta"

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Decembrie 2017, ora 13:59
82 citiri
In comuna Izbiceni, din judetul Olt, exista aproximativ 700 de hectare cu solarii in care se cultiva rosii. Agricultorii n-au reusit sa intre cu tomatele in supermarket, asa ca la magazinul din localitate se vand rosii aduse din import, din Spania. 99% din oamenii din Izbiceni cultiva si comercializeaza rosii, iar in fiecare an pleaca din localitate spre pietele din tara mii de tone de tomate. A un paradox in comuna unde sunt cei mai vestiti legumicultori din Romania se vand in superamarket ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.