FOTO Parinti nevoiti sa-si care copiii in spate la scoala in Romania anului 2018. "Nu cred ca vom scapa de acest cosmar nici peste 10 ani"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Februarie 2018, ora 13:32
104 citiri
Locuitorii satului Racarii de Sus, aflat in componenta administrativa a orasului doljean Filiasi, sunt nevoiti sa indure chinuri greu de imaginat din cauza drumurilor care arata ca in Evul Mediu. Viata celor 1.200 de locuitorii ai satului Racarii de Sus s-a transformat de trei luni intr-un adevarat cosmar. Oamenii sustin ca in zona au inceput lucrarile la canalizare, iar de atunci strazile au ajuns sa arate exact ca dupa razboi. Parintii au ajuns sa fie nevoiti sa isi duc copiii la scoala ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.