FOTO Povestea de succes a unei tinere care a pariat pe propria afacere si a castigat. Elena Mayer: "Briosele sunt un must have la nunti si botezuri"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 08:33
120 citiri
Tanara povesteste ca si-a luat soarta in propiile maini si a pornit o afacere mica. Totul a inceput in urma cu trei ani. Elena Mayer a incercat atunci sa isi suprinda invitatii la ziua fiicei si le-a pregatit briose. Toata lumea a fost incantata de gustul produselor, dar si de modul cum au fost realizate. Olteanca a fost indemnata sa isi puna in valoare talentul, iar astfel si-a deschis o afacere "dulce". "Initial am vrut sa fac un tort, dar mi-am dat seama ca era greu de realizat. Am zis sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.