FOTO Povestea sotilor din Craiova care au reusit sa-i impresioneze si pe americanii cu mobilierul lor pictat: "Totul este original si lucrat manual"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 02 Mai 2018, ora 04:07
163 citiri
Rodica si Viorel Dilganu sunt doi soti din Craiova care in urma cu 10 ani au demarat o mica afacere cu obiecte de mobilier carora au vrut sa le confere stralucirea de alta data. Obiectele au ajuns sa fie apreciate in tara si in strainatate, iar unele au ajuns la Washington sau in Palestina. Toate elementele de mobilier realizate de sotii Dilganu sunt unicat si ajung in casele clientilor atat din tara, cat si din strainatate. Rodica este cea care personalizeaza fiecare obiect, dupa cerintele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.