FOTO Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractului pentru noul stadion din Craiova. Complexul sportiv, asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Sursa: Adevarul
Sambata, 16 Mai 2015, ora 08:31
194 citiri
Noul stadion din Craiova va avea o capacitate de 30.854 de locuri, 624 de locuri pentru presa si 222 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati. Suprafata terenului va fi de aproximativ 76.000 de mp, iar constructia va fi P+4 si va avea o inaltime maxima de 64 de metri. "Jumatate din tribunele batranului Oblemenco sunt deja demolate. Maine, la ora 14.30, in prezenta premierului Victor Ponta, va fi semnat contractul pentru noul stadion", a declarat Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei.
Noul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.