FOTO VIDEO Insulte ca la usa cortului intre un preot si un enorias, care sustine ca este terorizat de slujitorul Domnului. Preot: "Ce spune un dobitoc luati de buna"

Sursa: Adevarul
Marti, 01 Decembrie 2015, ora 16:05
147 citiri
Batranul povesteste ca intre el si preotul din localitate exista un conflict deschis din cauza unor pomi aflati chiar langa biserica. Ion Popescu sustine ca slujitorul Domnului vrea sa taie copacii respectivi, iar el nu este de acord cu acest lucru, iar de aici la un adevarat scandal nu a mai fost decat un pas.
VIDEO
Preotul sustine ca este nevinovat, iar acuzatiile care i se aduc sunt nefondate "Am ajuns sa stau cu frica din cauza preotului. Imi produce distrugeri de fiecare data cand are ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.