FOTO VIDEO Metoda prin care un fost angajat din cadrul CEZ Oltenia a inselat doua familii din Dolj. Pagubitii: "Ne-a prezentat acte false"

Sursa: Adevarul
Luni, 10 August 2015, ora 07:58
150 citiri
Fostul angajat din cadrul CEZ Oltenia a reusit sa insele doua familii din Dolj cu suma de 20.000 de lei. Razvan Scafa le-a promis pagubitilor ca o sa le execute lucrari de bransare la energia electrica, insa imediat dupa ce a primit banii s-a facut nevazut. "Nu ne-a dat nimic de banuit pentru ca ne-a fost recomandat de politistul din localitate. Mi-a dat facturi si chitante, iar eu i-am dat suma de 10.500 lei. Nu am banuit absolut nimic. Ne-a prezentat acte false. De 10 ani m-am straduit sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.