FOTO VIDEO Rascoala intr-o comuna din Dolj. Fermierii, suparati ca au pierdut banii pentru culturile calamitate: "Si-au batut joc de noi"

Sursa: Adevarul
Joi, 19 Noiembrie 2015, ora 07:58
192 citiri
Zeci de fermierii din comuna doljeana Valea Stanciului au luat cu asalt primaria cerand sa isi primeasca banii pentru culturile calamitate. Oamenii au declarat ca nu este normal ce s-a intamplat si au mers sa discute cu primarul localitatii, insa acesta a dat bir cu fugitii. "Toti angajati primariei si-au batut joc de noi. Nimeni nu ne-a spus cand trebuie sa depunem actele necesare, iar noi in momentul de fata am ramas fara bani. Edilul nostru are si el terenuri in zona, dar nu este in situatia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.