FOTO VIDEO Taranii fara bon fiscal isi pot vinde legumele doar cu certificatul de producator: "Noi avem nevoie de atestat? Produsele noastre sunt 100% romanesti"

Sursa: Adevarul
Luni, 18 Mai 2015, ora 08:34
119 citiri
Taranii au declarat ca noua Lege a Pietelor, care a intrat in vigoare de la 1 mai le-a complicat activitatea. "Sunt multe documente de facut, iar din punctul meu de vedere este pierdere de timp. Noi avem nevoie de atestat? Produsele noastre sunt 100% romanesti. Din luna mai tot mai multi tarani au renuntat sa mai vina cu legume la piata. Nimeni nu ne-a intrebat niciodata cati bani ne raman noua in buzunar dupa ce muncim toata vara. Suntem vai de capul nostru, dar nu avem ce sa facem. Poti sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.