Zeci de case din comuna Varvoru de Jos stau sa cada din cauza inudatilor. Localnicii: "Suntem disperati. O sa locuim sub cerul liber"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Ianuarie 2015, ora 01:19
122 citiri
Maria Tudora, in varsta de 80 de ani, din comuna Varvoru de Jos, a declarat cu lacrimi in ochi ca in urma cu aproximativ doi ani din cauza inundatiilor casa i-a fost distrusa in totalitate. Batrana a povestit ca a reusit sa isi ridice o noua locuinta, insa acum se teme ca o sa fie nevoita sa treaca din nou prin aceeasi situatie. "Suntem disperati. O sa locuim sub cerul liber. Apa mi-a intrat deja in curte si nu stiu cum o sa ma descurc. Nu stiu cand se va rezolva problema cu acel canal de langa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.