Functionarii din administratia publica locala vor fi in greva generala: "De 7 ani nu au mai avut loc cresteri salariale"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 07:13
112 citiri
Protestul va incepe la ora 8.00 si se va incheia la ora 16.00. Functionarii urmand sa mearga la serviciu, insa fara sa lucreze. "Greva are loc din cauza salarizarii. Oamenii sunt nemultumiti pentru ca de 7 ani nu au mai avut loc cresteri salariale. Este o criza de personal in momentul de fata, iar foarte multi functionari pleaca din institutii. Guvernul ne-a anuntat ca vrea sa reduca si personalul. Populatia nu va fi afectata si asta pentru ca s eva asigura minimul de servicii", a spus Ringo ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.