Liberalii si uneperistii cand au dat ochii cu Olguta la sedinta de vanzare a sediilor: Scump, doamna, scump! Dincolo era mai ieftin!

Sursa: Oltenasul
Joi, 08 Octombrie 2015, ora 23:59
132 citiri
Din trei sedii de partid scoase la vanzare de municipalitatea craioveana, doar unul, cel al PSD, poate fi vandut deocamdata, CLM respingand rapoartele de evaluare in cazul imobilelor vizate de UNPR si PNL.

Motivul este lipsa de entuziasm a potentialilor cumparatori, mai precis a UNPR si PNL, cand au vazut preturile reiesite din evaluarea comandata de primarie. Cele doua partide s-au si exprimat ca atare, prin consilierii din dotare aflati la datorie in sedinta CLM, solicitand intocmirea unor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.