Licitatia pentru autostrada Craiova-Pitesti, lansata in noiembrie. Ministrul Transporturilor: "Prevedem ca aceasta autostrada sa fie finalizata in anul 2020"

Sursa: Adevarul
Joi, 15 Septembrie 2016, ora 16:12
86 citiri
Ministrul Transporturilor, Petre Sorin Buse, a declarat astazi in Banie ca la inceputul lunii noiembrie va fi lansata licitatia pentru autostrada Craiova-Pitesti. Drumul rapid care va lega Craiova de Pitesti este o promisiune facuta de autoritatile romane americanilor de la Ford inca din anul 2008. "Imi face placere sa va confirm, astazi, ca licitatia pentru Pitesti-Craiova va fi lansata pe 1 noiembrie si prevedem ca aceasta autostrada sa fie finalizata, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.