Magdalena Serban a vazut imaginile crimei. Avocata femeii: "A avut o reactie de tipat, urlete, a spus ca imaginile sunt fabricate, a mers pe negatie"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 20 Decembrie 2017, ora 07:36
106 citiri
Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, din Craiova, a impins pe data de 12 decembrie o tanara din Dolj sub rotile trenului. Femeia a fost arestata si este acuzata de omor si tentativa de omor. Avocata Magdalenei Serban a povestit ca in timpul audierilor vorbea incoerent si facea referire la anumite inscrisuri sau acte medicale. Femeia de 36 de ani sustine ca fratele i-ar fi tutore si el este cel care raspund de actele medicale. In momentul in care a vazut imaginile crimei, nu a recunoscut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.