Mama si fetitele ucise cu sange rece de tatal lor, conduse pe ultimul drum. Localnicii din Dolj: "Calaul care le-a luat viata sa se duca in iad"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 17:19
167 citiri
Daniela si Cristina erau frumoase ca doua papusi, spun apropiatii, socati de sfarsitul crunt al surorilor de 13 si 15 ani. Copilele au fost ucise impreuna cu mama lor de catre tatal de 45 de ani. Barbatul suferea de depresie si fusese externat in urma cu cateva zile din spital. "Calaul care le-a luat viata sa se duca direct in iad. Le-a omorat fara pic de regret. Nu inteleg cum a putut sa faca asa ceva. Si-a ucis cu sange rece intreaga familie. Dupa ce le-a injunghiat le-a dat foc si a plecat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.