Marijean, aprecieri la superlativ pentru colega Viorica Dancila: E cel mai slab candidat de prim-ministru pe care l-a avut Romania vreodata!

Sursa: Oltenasul
Luni, 22 Ianuarie 2018, ora 13:20
125 citiri
Europarlamentarul liberal Marian Jean Marinescu a vorbit la conferinta de presa de duminica despre nominalizarea colegei din Parlamentul European, Viorica Dancila, pentru functia de premier al celui de-al treilea guvern PSD de dupa alegeri.

"Parerea mea e ca este cel mai slab candidat de prim-ministru pe care l-a avut Romania vreodata. Singurul criteriu pe care a fost aleasa a fost ca este din acelasi judet cu presedintele partidului. Acest partid nu are niciun fel de legatura cu tara. Pe ei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.