Medic ortoped, tratat superficial dupa un accident vascular chiar in spitalul la care lucreaza: "Colegii stiau despre terapia care-i putea salva viata si n-au spus"

Sursa: Adevarul
Marti, 20 August 2019, ora 12:47
205 citiri
Un medic oftalmolog din Craiova a facut publica experienta din Spitalul Judetean Clinic de Urgenta nr. 1 Craiova, unde a ajuns cu sotul sau, care lucra ca medic chiar in respectiva unitate medicala, dupa ce barbatul a suferit un accident vascular cerebral. Medicul Georgeta Mercut, medic oftalmolog in cadrul Spitalului Militar Craiova, a ajuns cu sotul sau in cel mai mare spital din Dolj la mijlocul saptamanii trecute. Sotul sau, medic ortoped chiar la Spitalul Clinic de Urgenta Craiova, a ajuns ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.