Medicina romaneasca: interventii chirurgicale facute la 34 de grade Celsius. "Am avut medici carora le-a venit rau, au cazut din picioare in timpul operatiei"

Sursa: Adevarul
Marti, 15 August 2017, ora 17:43
150 citiri
Medicii ortopezi din cadrul Spitalului Judetean din Craiova sunt nevoiti sa efectueze interventii chirurgicale la 34 de grade si asta pentru ca sala de operatii nu dispune de un sistem de climatizare medicala. Medicii Clinicii de Ortopedie si Traumatologie din Craiova au precizat ca in sala de operatie exista un aer conditionat, dar din nefericire se defecteaza, asa ca sunt nevoiti sa opereze bolnavii la 34 de grade Celsius. Cadrele medicale au mai declarat ca exista un ordin de ministru, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.