Medicul acuzat ca-si bate colegii a fost concediat. "Le arat eu cine e mai tare. Le e ciuda ca nu cer spaga. Asistentele se cred niste balerine..."

Sursa: Adevarul
Miercuri, 05 Iunie 2019, ora 14:55
247 citiri
Mugur Riza a fost dat afara de conducerea Spitalului de Urgenta Craiova dupa ce, la sfarsitul lunii mai, pe numele doctorului s-a intocmit un nou dosar penal pentru acte de violenta. Medicul neaga toate acuzatiile si sustine ca a fost concediat din alt motiv: "I-am infuriat ca mi-am scris pe haina #rezist. Nu iau spaga. Mergem in instanta. De pe urma prostilor, mereu am luat bani". Scandalurile la Sectia de Urologie din Craiova se tin lant de luni de zile. In fata pacientilor, medicii au ajuns ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.