Mesajul rostit de catre prefectul judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu, vineri, 27 aprilie 2018, cu prilejul ceremoniei militar-religioase dedicata Zilei Veteranilor de Razboi

Sursa: Oltenasul
Vineri, 27 Aprilie 2018, ora 16:20
132 citiri
Mesajul rostit de catre prefectul judetului Dolj, Dan Narcis Purcarescu, vineri, 27 aprilie 2018, cu prilejul ceremoniei militar-religioase dedicata Zilei Veteranilor de Razboi:

"Ziua veteranilor de razboi reprezinta pentru noi un eveniment incarcat de emotie, in care ne plecam fruntile in fata venerabililor ostasi ai neamului romanesc.

Este un prilej potrivit pentru a ne exprima admiratia si respectul pentru curajul si sacrificiile facute de acesti eroi de langa noi in numele libertatii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.