Motivul halucinant pentru anularea unui concurs la spitalul condus de fosta sotie a lui Claudiu Manda: s-au inscris prea multi candidati si "nu aveau unde intra"

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Decembrie 2019, ora 12:35
229 citiri
Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes" din Craiova a organizat concurs pentru ocuparea a 18 posturi de asistenti medicali, infirmiere si registratori. Ciudat este ca doar o singura comisie era desemnata sa evalueze candidatii pentru trei specialitati diferite. Dintre posturile scoase la concurs, 9 erau pentru asistenti medicali, 5 pentru infirmiere si 4 pentru registratori medicali. Astfel, pentru ocuparea celor 18 posturi s-au inscris 123 de candidati, iar din acel moment conducerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.