Nume grele din lumea medicala din Craiova, condamnate cu suspendare pentru luare de mita. Student: "Dadui 600, nu 500. Nesimtita aia nu pune bani, ea se... si isi aranjeaza"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 09 Mai 2018, ora 08:01
107 citiri
Sase profesori din cadrul Facultatii de Medicina din Craiova au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, iar Tribunalul Olt i0a condamnat la inchisoare cu suspendare pe data de 8 mai. Cadrele didactice sunt acuzate de procurorii DNA ca au primit mii de euro, in bani si bijuterii, ca sa ii scape pe studenti de stresul examenelor si sa le dea note bune. Cadrele didactice vindeau notele de trecere cu sume intre 50 si 100 de euro, iar ]n anul 2015 au avut loc perchezitii la locuintele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.