Olguta si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar, cu 40.000 de semnaturi de sustinere: Echipa castigatoare nu se schimba!

Sursa: Oltenasul
Sambata, 23 Aprilie 2016, ora 16:21
83 citiri
Primarul in functie, Lia Olguta Vasilescu, si-a depus oficial candidatura din partea PSD pentru un nou mandat de primar al Craiovei, insotita de o multime de colegi de partid si de cativa metri cubi de liste de sustinatori.

Pesedistii si unperistii (cele doua formatiuni candidand la comun pe Craiova) au adunat peste 40.000 de semnaturi de sustinere pentru candidatura Olgutei Vasilescu, multimea si volumul dosarelor cu liste de semnaturi creand ceva probleme presedintelui exexutiv al PSD Dolj, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.