Olteanul-sef de gara care a oprit de doua ori trenul NATO, la Pielesti, si i-a scos din minti pe americani: "Basescu a zis ca ma da personal afara, dar eu n-am cedat"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 02:08
653 citiri
Florin Patrachioiu (64 de ani) povesteste ca, in anul 1999, mai exact in timpul razboiului din Iugoslavia, un tren NATO format din 20 de vagoane, toate incarcate cu armament militar, se indrepta spre o unitate militara din Craiova. Garnitura a oprit in gara Pielesti, din judetul Dolj, iar in momentul in care a vazut ca nu avea toate actele in regula a decis, in calitate de sef de gara, sa tina transportul pe loc timp de patru ore. Traian Basescu era, in perioada respectiva, ministru al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.