Povestea impresionanta a unui tata din Craiova, nevoit sa isi lase fetitele in grija statului, din cauza unui destin cumplit: "Le iubesc din tot sufletul"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 10 August 2016, ora 15:45
108 citiri
Andreea si Alexandra sunt doua surori din Craiova care, in urma cu aproximativ cinci ani, au fost abandonate de cea care le-a dat viata. Tatal, care abia isi permite sa traiasca de la o zi la alta, a fost nevoit sa le lase pe micute in grija statului. Gabriel Gigi Constantinescu a povestit cu lacrimi in ochi ca din cauza ca nu a avut un acoperis deasupra capului a fost nevoit sa isi lase fetitele in grija statului. Andreea si Alexandra au fost internat in urma cu aproximativ cinci ani intr-un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.