Prapad printre albine si criza pentru apicultorii din Dolj. Statul ii impoziteaza si daca nu produc miere: "Pentru noi a fost un an dezastruos"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 24 August 2016, ora 17:16
97 citiri
Apicultorii din judetul Dolj sunt intr-o situatie disperata. Din cauza vremii capricioase productia de miere a scazut dramatic. Unii se gandesc sa puna capat afacerii si sa vanda stupii. In comuna doljeana Macesu toti apicultorii au resimtit capriciile vremii. Seceta si vremea rece din timpul noptii a facut prapad printre albine. "Pentru noi a fost un an dezastruos. Practic nu am facut miere absolut deloc, insa suntem nevoiti sa platim impozit forfetar la stat. Cine depaseste 75 de familii de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.