Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a semnat marti, in calitate de presedinte al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) "EcoDolj", contractul cu operatorul care va asigura colectarea si transportarea deseurilor din judet

Sursa: Oltenasul
Miercuri, 23 Mai 2018, ora 23:20
203 citiri
Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a semnat marti, in calitate de presedinte al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara (ADI) "EcoDolj", contractul cu operatorul care va asigura colectarea si transportarea deseurilor din judet.

Activitatea a fost delegata, prin licitatie publica, unei asocieri de firme avand ca lider societatea Iridex Group Salubrizare S.R.L., la o valoare de aproximativ 250 de milioane de lei, fara TVA.

"Participam la un eveniment cu totul special ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.