Primarita Lia Olguta Vasilescu nu se lasa: "Ar trebuie depusa plangere impotriva DNA ca mi-a crescut capitalul de imagine si mi-a adus foloase nepatrimoniale"

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 10:53
88 citiri
Edilul orasului este acuzat de procurorii DNA de luare de mita. Lia Olguta Vasilescu a declarat ca este nevinovata si ca niciodata nu a pus mana pe bani. Primarul Craiovei a facut aseara prima baie de multime dupa ce a scapat de arestul la domiciliu. "Ma simt foarte bine si nu ma asteptam sa fie atat de multa lume. Le multumesc tuturor ca sunt alaturi de mine. Sper din toata inima sa fie multumiti de mine si ca primar al orasului. Am avut o sedinta de partid si nu se pune problemea schimbarii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.