Primarita olteanca Lia Olguta Vasilescu a luat foc dupa condamnarea baronului Dragnea: "Traim vremuri mizerabile! Ce mai inseamna statul de drept?"

Sursa: Adevarul
Vineri, 15 Mai 2015, ora 16:04
119 citiri
Lia Olguta Vasilescu (PSD), edilul Craiovei, i-a luat apararea lui Liviu Dragnea, colegului ei de partid si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, si a postat pe pagina persoanla de Facebook un mesaj dur fata de decizia magistratilor, imediat dupa ce baronul de Teleorman a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului din 2012:
"Ce mai inseamna statul de drept? Un cetatean care a indemnat populatia sa nu iasa la vot, desi legea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.