PRIMUL MARE CORUPT care lauda DNA. Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, sare in apararea procurorilor: "Ne convine sau nu, DNA este o institutie puternica si credibila. Asa ca, jos palaria!"

Marti, 06 Ianuarie 2015, ora 14:24
195 citiri
Trimis in judecata de procurorii anticoruptie si condamnat la trei ani de inchisoare, fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a laudat activitatea DNA intr-un interviu acordat "Gazeta de Sud" spunand ca este o institutie credibila si puternica. Solomon a vorbit si despre experienta din puscarie, despre situatia politica si activitatea noului primar si a precizat ca vrea sa-si dedice timpul nepotului sau pe care il vede primar al orasului peste 30 de ani.

GdS: De ce credeti ca ati fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.