Productie uriasa de varza in judetul Dolj, insa fermierii sustin ca sunt in pierdere: "Nu este rentabil nici macar s-o culegem"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Iunie 2017, ora 17:17
168 citiri
In comuna doljeana Motatei toate campurile sunt pline cu varza, insa fermierii se plang ca anul acesta au ajuns sa scada pretul considerabil. Chiar si asa, cumparatorii nu se inghesuie. Fermierii din comuna doljeana Motatei sustin ca productia de varza este uriasa, dar pretul ei este de trei ori mai mic ca anul trecut. "Nu e rentabil nici sa o culegem, dar nu avem ce sa facem. Anul acesta am reusit sa scoatem aproximativ 70 de tone la hectar, dar degeaba daca am ajuns sa vindem kilogramul cu 40 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.