Rudele din Calafat ale lui Gica Popescu, dupa decizia eliberarii Baciului: "S-a inhaitat cu mafia Becali si a platit scump. E singurul care a dat banii inapoi"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Octombrie 2015, ora 17:18
116 citiri
In ziua in care magistratii au judecat cererea de eliberare din inchisoare a lui Gica Popescu, la Calafat, localitatea natala a fostului capitan al nationalei de fotbal, rudele si prietenii de-o viata ai sportivului au declarat ca singura lui greseala a fost aceea ca le-a acordat credit fratilor Becali, iar din aceasta cauza a avut doar de suferit.
"El a fost singurul care a data banii inapoi, cand a fost condamnat. Este nevinovat si a ajuns pe nedrept in spatele gratiilor. S-a inhaitat cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.