S-au pus in vanzare biletele. Lumea fascinanta a Deliei din "Psihedelia" ajunge pe scena Salii Polivalente din Craiova in cel mai original spectacol live

Sursa: Oltenasul
Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 23:21
199 citiri
Lumea fascinanta a Deliei din "Psihedelia" ajunge pe scena Salii Polivalente din Craiova in cel mai original spectacol live.

Dupa succesul extraordinar pe care l-a inregistrat la Sala Palatului din Bucuresti, cu cel mai spectaculos concert al anului, Delia va duce magia din "Psihedelia" la Craiova.

Sambata, 9 decembrie, este ziua cand scena Salii Polivalente din Craiova se va transforma intr-un univers unic, ce ii va coplesi pe spectatori prin grandoare, culoare, personaje inedite si mai ales ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.