Sefii spitalului unde o liftiera ar fi cerut spaga din bunurile pentru copiii bolnavi: "Nu vom mai tolera acuzatii nefondate venite din mediul online"

Sursa: Adevarul
Joi, 13 Decembrie 2018, ora 17:35
254 citiri
Conducerera Spitalului de Urgenta din Craiova a anuntat ca liftiera acuzata ca a cerut spaga din bunurile destinate copiilor bolnavi de cancer si-a dat demisia. In plus, sefii spitalului sustin ca vor lua masuri neintarziat in cazul unor nereguli semnalate in unitatea medicale strict pe cale oficiala. Femeia nu mai era angajata spitalului. Iesise la pensie, insa ceruse sa mai lucreze pana la sfarsitul lunii ianuarie 2019. Dupa ce un inginer de la Uzinele Ford Craiova a povestit pe Facebook ca a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.