Sta 8 ani si 4 luni la puscarie! / Sentinta definitiva in cazul talharului care a injunghiat-o pe casiera Asociatiei de Proprietari "Eroilor"

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 06:15
95 citiri
Craioveanul de 30 de ani, care a injunghiat-o, in luna februarie a anului trecut, pe casiera Asociatiei de Proprietari nr. 22 Eroilor din Craiova, a fost condamnat definitiv. Curtea de Apel Craiova i-a respins apelul declarat impotriva sentintei din decembrie a Tribunalului Dolj, astfel ca ramane cu pedeapsa de 8 ani si 4 luni de inchisoare cu executare primita pe fond pentru tentativa de omor calificat si tentativa de talharie calificata. Victima sa nu s-a constituit parte civila, astfel ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Cele mai citite stiri
CE: Mario Draghi - omul care tulbura linistea Ursulei von der Leyen!
Numele fostului premier italian Mario Draghi circula tot mai insistent ca posibil inlocuitor al ...
Tribunalul Dolj (cabinetul presedintelui) Anunt important!
"Se aduce la cunostinta publica faptul ca tragerea la sorti a presedintilor birourilor electorale de ...
SUA: Antony Blinken va vizita China
Seful diplomatiei americane Antony Blinken va vizita China in perioada 24-26 aprilie si ...