Stroe, PNL: Functionarea justitiei si a institutiilor democratice ocupa un loc de prim rang in privinta capacitatii de aparare nationala

Sursa: Oltenasul
Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 23:20
93 citiri
Strategia Nationala de Aparare a Esarii este un document de o importanta fundamentala in actualul context de securitate regionala, document pe care PNL il sustine fara rezerve.
Statul roman are obligatia de a-si apara cetatenii si teritoriul national si are, in acelasi timp, angajamente si obligatii fata de aliatii euro-atlantici.

Declaratiile din aceste zile au evidentiat cu precadere dimensiunea Strategiei in privinta apararii nationale. Inclusiv in calitate de reprezentant al Romaniei la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.