Top 10 bancuri cu olteni. "Cum se numeste penitenciarul de maxima siguranta din Craiova? AlcaPraz", "De ce au oltenii un steag in fata casei?"

Sursa: Adevarul
Marti, 17 Februarie 2015, ora 09:58
386 citiri
Oltenii cred ca au mari sanse sa il bata pe Bula, la bancuri. Oamenii recunosc cu zambetul pe buze ca dupa Revolutie cele mai multe glume sunt facute pe seama lor. "Bancuri cu olteni sunt adorate de moldoveni si ardeleni. Ei sunt cei care fac cele mai multe glume pe seama noastra. Recunosc ca si eu am facut glume pe seama oltenilor si sunt din Craiova. Sunt de accord cu acest bancuri atata timp cat nu depasesc limita bunului simt. Pana la urma trebuie sa ne mai inveselim viata cu o gluma buna. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.