Tribunalul Bucuresti a respins cererea de plasare sub control judiciar a primarului Craiovei. Lia Olguta Vasilesc: "Este momentul sa ma ascultati si pe mine"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 August 2016, ora 15:04
117 citiri
Lia Olguta Vasilescu a declarat astazi ca nu a luat niciodata legatura cu un martor din dosarul in care este acuzata de fapte de coruptie. Primarul Craiovei este acuzat ca a discreditat un denuntator pe Facebook. UPDATE/ DNA a solicitat Tribunalului Bucuresti plsarea sub control judiciar a primarului Lia Olguta Vasilescu. Magistratii au respins cererea, insa decizia nu este definitiva. Procurorii DNA vor contesta decizia la Curtea de Apel Bucuresti. Scandalul s-a reaprins acum cateva zile, dupa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.