Tudorel Toader, facut Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova. Despre modificarea legilor Justitiei: "Nu judecati proiectul in faza in care se afla astazi"

Sursa: Adevarul
Vineri, 06 Octombrie 2017, ora 14:09
192 citiri
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit vineri, 6 octombrie, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Craiova. Acesta a sustinut disertatia "Echilibrul puterilor in arhitectura statului de drept" si a vorbit despre proiectul de modificare a legilor justitiei. Ministrul Justitiei a vorbit la Craiova despre proiectul de modificare a legilor Justitiei. Tudorel Toader sustine ca acesta n-a ajuns la forma finala, motiv pentru care n-ar fi solicitat pana acum avizul Comisiei de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.